onsdag den 5. oktober 2011

10 kommentarer:

  1. Kære Julieseralt. Jeg er en stor fan, og kattene er søde. Glæder mig til alt det du ser i fremtiden.

    Kh

    En fan

    SvarSlet
  2. Hej Mikkel
    Det er jeg meget glad for, du er min første fan TILlYKKE! Jeg sender dig en stor tak! Pas på, når du underviser i morgen, jeg ser du vil møde en stor udfordring og en vred ræv!!!

    SvarSlet
  3. Kære Julieseralt, hvad ser du i fremtiden om min kat Eigil? Han er pt overvægtig og er lige begyndt på slankediæt. Hvornår vil han være normalvægtigt?
    Kærlig hilsen Løven

    SvarSlet
  4. Kære Løve med den overvægtige kat

    Jer ser at din kat er rød, som du selv. Jeg ser at han i fremtiden vil tabe sig, men du må nok forberede dig på en lang proces. Jeg ser, at der sker noget positivt for hans vægt omkring jul.

    Jeg håber mit syn kan give dig og Eigil ro.

    Kærlig hilsen Julieseralt

    SvarSlet
  5. Daws Julieseralt. Jeg er i den situation, at min ørering er forsvundet, har ledt og ledt alle vegne, men pist væk er den. Kan du se hvor den befinder sig, om det er fugl, fisk eller midt i mellem?

    Håber på din hjælp:)

    SvarSlet
  6. Hej Nansen

    Ja, nu skal du høre, det forholder sig sådan, at din ørering er røget en tur ned i vantekurven i din entre. Kig grundigt i kurvens venstre hjørne, der ligger en 10 krone.

    Tænk både penge og en tabt ørering på en mandag!

    SvarSlet
  7. Kære julieseralt,
    vil høre om du kan hjælpe mig. Min veninde, der er vandmand, er ved at indlede et forhold, følelsesmæssigt og fysisk, til en mand og han er også vandmand!! Hvordan vil det gå? Kan det gå at to vandmænd har en så tæt emotionel relation? Er hun nødt til at finde en mand med et andet stjernetegn???Håber du kan se noget og hjælpe mig, så jeg kan råde min veninde.
    Kærlig hilsen
    Vandmandens veninde, Løven

    SvarSlet
  8. Kære Julieseralt,

    jeg har mistet min forstand, kan du se, om den vender tilbage, eller er der tale om en kronisk tilstand?

    Kærlig hilsen den fortvivlede

    SvarSlet
  9. Kære fortvivlede

    I hast tog jeg fejl og troede en fortand havde forladt din mund og ringede i bekymring til en bekendt, men nu hvor jeg ser det drejer om din forstand, er jeg mere rolig.

    Jeg kan berolige dig med, at det ikke er en kronisk tilstand, men blot en psykisk ubalance der har ramt dine sanser, som indenfor en kort periode vil forlade din krop gennem din afføring.

    Jeg ser, at du kan fremme proces ved at drikke store mængder sveske juice.

    SvarSlet
  10. Kære vandmandens veninde, Løven

    Det er som du jo også ved en farlig affære de to har begyndt. Når stjernerne ikke passer sammen, har forholdet ikke store chancer for at overleve. Jeg ser at den ene af de to er nødsaget til at kontakte en healer og eventuelt for ændret sit navn. Jeg ser det er din veninder.

    SvarSlet